Dotekomanie.cz

Google Spaces končí – používal to někdo vůbec? [anketa]

V květnu minulého roku jsme se dočkali představení nové služby od Googlu, která se jmenovala Spaces. Celkem jsme se divili, že něco takového vzniklo, jelikož se i nám v redakci zdálo, že se jedná o duplicitní funkcionalitu. Respektive Spaces konkurovalo komunitám v rámci sociální sítě Google+.

Spaces se dočkalo aplikací pro smartphony a také webové verze. Mělo přinést další možnost komunikace mezi lidmi na téma, které si kdokoliv vytvořil. Možná by se služba dala hodnotit jako trochu jiná varianta chatu.

Ačkoliv jsme tuto novinku vyzkoušeli pro interní komunikaci, tak jsme se s ní nemohli sžít. Komunity na Google+ jsou pro nás efektivnější.

Rychlý konec

U Googlu není neobvyklé, že zařízne jakoukoliv službu, když se nesetká s úspěchem nebo nevykazuje požadované výsledky. Ale nikdo nečekal, že třeba Spaces bude ukončeno dříve, než novinka oslaví první narozeniny.

Po 9 měsících tedy Google Spaces končí, přičemž aplikace pro Android už nezobrazí ani obsah. Pouze ukáže informaci, že dojde k ukončení. S tím se Google také nebude párat:

Zatím tedy můžete službu navštívit na adrese spaces.google.com.

Anketa

Odkaz na anketu

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version