Dotekomanie.cz

Další verze Redmi Note od Xiaomi se ukazuje

Modelová řada Redmi by se v brzké době mohla dočkat hned několika nových přírůstků. Uniklé specifikace dnešního zařízení dávají naději dalšímu zařízení s přívlastkem Note, které bude vynikat hlavně větším displejem a výbavou charakteristickou pro telefony z vyšších pater střední třídy. Společnost Xiaomi zatím neprozradila žádné informace, takže si musíme vystačit pouze s výpisem z čínského telekomunikačního úřadu TENAA.

Čínský výrobce si nechal certifikovat model s kódovým označením MBE6A5, který má 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Výkonnostní stránku zajistí desetijádrový procesor od MediaTeku (Helio X20 nebo X25) po boku grafického čipu Mali-T880 MP4 a 3GB operační paměti RAM. Vnitřní paměť v základu pojme 64 GB uživatelských dat. Rozšíření paměti je možné paměťovou microSD kartou.

Zadní partie potěší 13megapixelovým fotoaparátem, dvojicí LED diod pro přisvětlení snímků nebo snímačem otisků prstů. Výbavu podtrhuje funkce dual-SIM, přední 5megapixelová kamerka, 4 000mAh baterie či systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow překrytý nadstavbou MIUI 8.0. Barevná provedení budou celkem tři – černé, stříbrné, zlaté. Prodejní cenu a dostupnost zjistíme asi až před oficiálním oznámením.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version