Dotekomanie.cz

Xiaomi připravuje model Mix Evo

Čínská společnost Xiaomi s největší pravděpodobností pracuje na dalším modelu do série Mix, kde se momentálně nachází pouze jediný model. A to i přes to, že samotný výrobce již v minulosti striktně smetl ze stolu spekulace kolem zmenšené varianty. Dnešní novinka nese název Mix Evo a jeho první specifikace nám právě poodhaluje benchmark Geekbench, který je při testování zaměřen hlavně na použitý procesor.

Nový telefon se starým systémem

Nové zařízení by mohlo pokračovat v šlépějích modelu Mi Mix, avšak s pozměněnou výbavou. Mezi hardwarovými součástkami lze vyhlížet operační paměť RAM o velikosti 4 GB a nejspíš osmijádrový procesor Snapdragon 835 (MSM8998) od Qualcommu. Ten je oproti Snapdragonu 821 v Mi Mix podstatně výkonnější, takže v konečném výsledku zde může vzniknout nějaká návaznost mezi těmito telefony.

Seznam podtrhuje systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Zveřejněný výpis nedává moc velkou představu, ale nepochybně by přišel vhod kompaktnější displej. Více informací se asi objeví v nejbližších dnech či týdnech. Zároveň máme přede dveřmi barcelonský veletrh Mobile World Congress, na který by čínský producent mohl také zavítat.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version