Dotekomanie.cz

Screens – Multi Window Manager je nadějný pomocník

Android 7.0 přinesl podporu multi-window funkce, která umožňuje spouštět dvě aplikace na ednou. Obrazovka se rozdělí na dvě části, přičemž můžete upravovat rozložení. V současnosti je nutno spustit aplikaci, déle podržet prst na tlačítku pro přehled nedávno spuštěných aplikací a následně vybrat ze seznamu další, která se spustí na dolní části obrazovky. Ve výsledku musíte mít obě aplikace spuštěny ještě před tím, než je dáte na jeden displej.

Aby byl celý postup jednodušší, vznikla aplikace Screens – Multi Window Manager. V podstatě díky ní můžete vytvořit zkratky, u kterých je navoleno, které dvě aplikace se mají spustit. Zkratek si můžete vytvořit několik.

Screens – Multi Window Manager vyžaduje pro správné fungování zapnutou funkci pro sledování akcí, což je v rámci sekce Přístupnost v nastavení. Aplikace jako taková je velmi jednoduchá a dá se říci, že se dá hodnotit jako sparťanská. Přináší jednu funkci, přičemž nečekejte propracovaného správce nebo jiné možnosti. Na druhou stranu řeší konkrétní problém efektivně.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version