Dotekomanie.cz

Ochutnávky #48 – Samsung Galaxy A5 (2017)

Do redakce Dotekománie se na recenzi dostal nový kousek jihokorejského giganta – model Galaxy A5 (2017), který byl představec zkraje tohoto roku. Za necelých dvanáct tisíc nabídne prémiový vzhled a bohaté parametry, mezi nimiž vyzdvihnu 3GB operační paměti či certifikaci IP68 zajišťující odolnost vůči prachu a vodě. Není to tedy žádná „fajnovka“ bez výkonu.

 

Letošní model vychází z prodejních úspěchů toho loňského, nutno však podotknout, že je o kus hezčí. Telefon je osazen 5,2palcovým displejem s rozlišením Full HD a disponuje skvělou funkcí Always on Display, díky níž neztratíte pojem o čase a upozorněních. První dojmy jsou velice kladné, systém má výbornou odezvu a nezalekne se ani náročnějších operací. Na přední straně najdeme, pro Samsung tradiční, hardwarová tlačítka, přičemž v domovském tlačítku je ukryta rychlá čtečka otisků prstů.

Model Galaxy A5 (2017) přichází v jedné variantě, co se týče výbavy – nabídne 32GB úložiště (dále rozšiřitelné o paměťovou kartu) a 3GB operační paměti. Jestliže se chcete zeptat na něco ohledně tohoto modelu, rozhodně se zapojte do diskuze pod článkem. Samotná recenze včetně videa bude hotova v rámci několika týdnů.

Specifikace

Exit mobile version