Dotekomanie.cz

Natoč video a vyhraj 50 000 Kč [soutěž]

Jako každý rok, i letos jsme si pro vás připravili neobyčejnou soutěž ve spolupráci s Mezinárodním filmovým festivalem Praha – Febiofest. Tentokrát máme pro výherce nachystanou částku 50 000 Kč a zároveň pro finalisty možnost zúčastnit se samotného filmového festivalu. Skvělá výhra a možnost zazářit po boku slavných umělců se neobjevuje každý den.

Letošní ročník je zvláštní i tím, že soutěžící musí splnit hlavní úkol – video musí být na téma „MŮJ DEN S KOFILOU“. Samozřejmě musí být použit pro natáčení mobilní telefon nebo tablet, jiné záznamové zařízení není povoleno.

„I TY JSI FILMAŘEM“

Soutěže se může zúčastnit každý občan ČR nebo cizinec s trvalým pobytem starší 15 let. Krátké filmy či videa o délce 1 až 5 minut natočené na mobilní telefon nebo tablet na téma „MŮJ DEN S KOFILOU“ nahrajte nejpozději 30. ledna 2017 na http://fsoutez.ha-vel.cz.

Odborná porota vybere finalisty, jejichž filmy budou zařazeny do oficiálního programu Febiofestu 2017. Finalisté budou pozváni na festival a speciální workshop. Autor vítězného snímku vyhraje 50 000 korun. Hlavní výhru do soutěže věnovala společnost Nestlé Česko. Podívejte se na vítězný film minulého ročníku a přečtěte si detailně soutěžní podmínky.

Do soutěže budou zařazeni soutěžící, jejichž videa splní tyto podmínky:

Soubory ke stažení:

Hlavní partner soutěže – Nestlé Česko

Exit mobile version