Dotekomanie.cz

Naše aplikace vás nezklame

Na začátku nové Dotekomanie jsme Česku a Slovensku představili i aplikaci pro Android. Už je to několik let, během kterých jsme si prošli několika změnami. Hlavním milníkem je pro nás fakt, že naši aplikaci pro Android si vyvíjíme sami. S příchodem nového systému Android 7.1 jsme představili několik novinek a postupně jsme přidávali další možnosti. Taktéž jsme se soustředili na ladění a optimalizaci.

Infografika

I proto se dnes podíváme nejen na to, jaké klíčové funkce přináší naše aplikace pro Android. Než je složitě popisovat, vytvořili jsme pro vás dvě jednoduché infografiky. Ta první se týká funkcí a možností, které naše aplikace zdarma nabízí.

Dotekomanie pro Android disponuje i možností předplatného, které přijde na pouhých 25 Kč měsíčně. Pakliže se rozhodnete zakoupit roční předplatné za 250 Kč, dostanete dva měsíce zdarma. Za tyto částky získáte aplikaci i webové stránky Dotekomanie.cz zcela bez bannerových reklam. Navíc podpoříte tvorbu obsahu a vývoj aplikace. To ale není vše. Další bonusy si můžete prohlédnout v infografice zaměřené na předplatné.

Rozdáváme předplatné

Taktéž jsme se rozhodli, že netradičně uspořádáme menší akci. Právě dnes máte možnost získat předplatné na dva měsíce zdarma. Nebudeme po vás chtít, abyste řešili hádanky nebo odpovídali na chytáky. Stačí si jednoduše naši aplikaci nainstalovat, přihlásit se v ní a přidat komentář pod tento článek právě skrze aplikaci.

Kdo pod tento článek napíše komentář skrze naši aplikaci do dnešní půlnoci (14. 1. 2017), dostane od nás předplatné na dva měsíce zdarma.

K aktivaci předplatného zdarma dojde nejdříve zítra.

Bude iOS verze?

Zatím nic nemůžeme slíbit, ale vězte, že usilovně pracujeme na možnosti vytvoření aplikace Dotekomanie pro iOS. Hledáme vývojáře, který se s námi pustí do nelehkého úkolu.

Exit mobile version