Dotekomanie.cz

CallBlock zaručí diskrétnost, blokuje příchozí hovory + soutěž

Obecně je tichý režim velice přínosnou funkcí, kterou disponuje naprostá většina telefonů. České vývojářské studio MobileSoft s.r.o., které má v portfoliu řadu úspěšných projektů, včera představilo aplikaci CallBlock. Režim Nerušit nyní nabývá zcela nového rozměru.

CallBlock umožňuje nastavení téměř všeho

Jak již ze samotného názvu aplikace vyplývá, CallBlock dokáže zablokovat příchozí hovory, a sice ve vámi stanovených dnech, hodinách, zkrátka kdykoliv. Vše je zabaleno ve velmi příjemném designu, aplikace je uživatelsky velice přívětivá a nabízí intuitivní ovládání.

Na hlavní stránce aplikace jsou umístěny profily simulující různé situace, například posezení v hospodě, víkend a podobně. Samozřejmě mohou být přidávány nové profily, u nichž lze nastavit celá řada parametrů. Nejzásadnějším atributem je časové rozmezí pro blokací hovorů, které je zde upřesněno jak dny, tak i hodinami. Základní hodnota je zde nastavena na celý den.

 

Další skvělou možností je výběr čísel, jež mají být blokována. Standardně jsou to všechna čísla, nicméně tato možnost může být specifikována vybranými kontakty ze seznamu, či dokonce neznámými čísly. Všem lidem, kteří se vám snažili dovolat, můžete odeslat nadefinovanou SMS zprávu. Aplikace obsahuje i historii příchozích hovorů.

Věční prokrastinátoři by rozhodně měli zkusit i další počin tohoto vývojářského studia – AppBlock. Ten na vybranou dobu zablokuje aplikaci i její notifikace. V současnosti má přes 200 tisíc stažení.

Za funkčnost se platí

Bezplatná verze aplikace CallBlock sice funguje, nicméně je omezená. Je tedy možné si dokoupit buď jednotlivé funkce (odstranění reklam, neomezené kontakty, neomezené množství profilů apod.), nebo případně kompletní balíček za 99,99 Kč.

Jestliže chcete získat CallBlock zadarmo, napište nám přes naši aplikaci do komentářů, proč byste měli kupón získat právě vy, případně k čemu konkrétně byste aplikaci použili. Porota následně vybere osm výherců.

Exit mobile version