Dotekomanie.cz

Vernee Apollo již v předprodeji s 50 dolarovou slevou [sponzorovaný článek]

Vernee se pomalu stává známou čínskou značkou vyrábějící kvalitní telefony za nízkou cenu. Poslední představený model s názvem Apollo disponuje skvělým displejem s 2K rozlišením. Díky čemuž je vhodný pro používání brýlí pro virtuální realitu.

Brýle přímo stvořené pro VR

Díky svému displeji s 2K rozlišením má Vernee Apollo skvělé předpoklady pro to, aby se s ním používaly i brýle pro virtuální realitu.

Tento model byl představen v listopadu a nyní se dostává do prodeje. Při zakoupení novinky dostanete k němu i brýle pro virtuální realitu zcela zdarma. Navíc se koná slevová akce, kde dostanete slevu padesát dolarů, což je necelých 1 300 Kč.

Na stránce prodejce Gearbest je dostupných tisíc kusů tohoto zařízení za cenu pouhých 250 amerických dolarů, čili 6 400 Kč. Poštovné je samozřejmě zdarma, akorát musíte počítat se zaplacením daně a cla.

Specifikace

Samotné technické parametry telefonu jsou doslova oslňující. Výrobce do něj vložil doslova jen to nejlepší, co je nyní možné v dané cenové hladině. Podívejte se sami na seznam parametrů, kterými telefon oplývá.

Exit mobile version