Dotekomanie.cz

TomTop zlevnil telefony Xiaomi Mi Redmi 4 a Redmi Pro [sponzorovaný článek]

Stejně jako období Vánoc, i závěr roku 2016 se nese v duchu velkých slev. Internetový obchod TomTop nyní zlevnil další produkty, konkrétně smartphony čínské značky Xiaomi. Jedná se o modely Mi Redmi 4 ve dvou variantách a Redmi Pro.

Xiaomi Mi Redmi 4

Populární model Mi Redmi 4 přišel na trh ve dvou variantách. Výkonnější varianta disponuje pětipalcovým displejem s Full HD rozlišením a stylovým kovovým tělem. O dostatek výkonu se stará osmijádrový procesor Snapdragon 625, který tiká na frekvenci 2,0 GHz, a 3 GB operační paměti. Model mimo jiné nabízí obrovskou 4 100 mAh baterii, dnes již nezbytnou čtečku otisků prstů a také několik barevných provedení (šedou, stříbrnou a zlatou).

Specifikace dražší varianty

Za výkonnější variantu v obchodě TomTop zaplatíte 4 415 Kč. Jestliže chcete ještě něco ušetřit, výběrem čínského skladu a zadáním kódu XMMR18 ušetříte 18 dolarů.

 

Levnější a méně výkonná varianta vypadá totožně, nabízí jen jiné vnitřnosti. Telefon je také poháněn osmijádrovým procesorem, tentokrát však s čipem Snapdragon 430, a 2 GB operační pamětí. Změnily se i parametry obrazovky – pětipalcový displej disponuje HD rozlišením místo Full HD.

Specifikace levnější varianty

Levnější verze modelu Mi Redmi 4 stojí 3 515 Kč. I zde můžete ušetřit 16 dolarů výběrem čínského skladu a zadáním kupónu XMMR16.

Xiaomi Redmi Pro

I další model zaujme stylovým kovovým šasi. Jeho přednostmi jsou tentokrát 5,5″  Full HD displej s technologií OLED a extrémně výkonný procesor MTK Helio X25. Ten běží na frekvenci 2,5 GHz a disponuje deseti jádry. Plynulý chod zajišťuje 4 GB operační paměti a skvěle optimalizovaný systém Android 6.0 s oblíbenou nadstavbou MIUI. Na zadní straně telefonu najdeme duální fotoaparát s rozlišením 13 MPx, naopak čtečku otisků prstů je umístěna vepředu.

Specifikace

Model Redmi Pro je nabízen za cenu 7 232 Kč. Dalších 20 dolarů můžete ušetřit výběrem čínského skladu a zadáním kódu XMMR20.

Exit mobile version