Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy Note 7 i na konci roku používá více uživatelů než LG V20

S blížícím se koncem roku je zřejmé, že se setkáme se zprávami shrnujícími právě letošní rok. Jednu takovou zprávu nám vytvořila společnost Apteligent. Zpráva nás informuje o tom, která mobilní zařízení uvolněná na trh v 2. polovině roku jsou u zákazníků populární. Společnost se zaměřila na segment top modelů. A trochu překvapivě jsme například svědky toho, že Galaxy Note 7 je stále v předstihu před LG V20.

Zveřejněné výsledky společností Apteligent

Výroba Galaxy Note 7 byla z námi známých důvodů ukončena již před více než 2 měsíci. Přesto stále využívá tento chytrý telefon více uživatelů než LG V20. Vítězem v tomto konkrétním porovnání se stala Sony Xperia XZ. Právě u tohoto porovnání poráží Xperia XZ svou konkurenci celkem zřetelně.

Situace mohla být přesto zcela odlišná. Jak je uvedeno v grafu, popularita Note 7 ještě na konci září rostla. Díky zjištěné konstrukční vadě a ukončení výroby vzápětí došlo k výraznému poklesu popularity. Samsung navíc zákazníkům nabídl výměnu telefonu. I proto je výsledek překvapujícím, a pro LG to jistě není moc pozitivní výsledek.

Zdroje: droid-life.com, androidpolice.com

Exit mobile version