Dotekomanie.cz

Pořádné slevy ke konci roku v obchodě Gearbest [sponzorovaný článek]

Webový obchod Gearbest, prodávající převážně spotřební elektroniku, si připravil slevy na oslavy konce roku 2016. Mezi vybranými zlevněnými produkty jsou chytré telefony, hodinky, kamery, notebooky, sluchátka a mnoho dalšího. Vše naleznete na stránce věnované této akci. Podíváme se na některé zajímavé produkty, které byly zlevněny.

Notebooky, akční kamery, či skvělá sluchátka od Xiaomi

Notebook s dobrým poměrem cena/výkon

Potřebujete nový notebook a nechcete při tom utratit mnoho peněz? Pro základní práci na počítači skvěle stačí notebook CHUWI LapBook s operačním systémem Windows 10, který dále disponuje čtyřjádrovým procesorem taktovaným na 1,44 GHz a 10 000 mAh baterkou. Zařízení má navíc pouhé 2 kilogramy.

Slušný telefon za nízký peníz

Xiaomi Redmi 4A jsme poměrně nedávno na našem webu představovali. Jedná se o cenově dostupný telefon pro nepříliš náročné uživatele. Disponuje 2 GB operační paměti, 5″ displejem, 13MPx fotoaparátem a baterií o kapacitě 3120 mAh.

Chytré hodiny Zeblaze

Hodinky, které vám budou měřit spánek, krokovou aktivitu, tep a čas. Můžete si vybrat z několika stylů vzezření předního ciferníku. Propojení s mobilem je zajištěno přes Bluetooth 4.1. Kompatibilita je se systémy Android i iOS.

Slevy na sluchátka

Zároveň probíhá akce na mnoho typů sluchátek. Podívejte se, zda i vy si nevyberete nějaké pro sebe. Ke koupi jsou zde běžné drátové špunty, veliké sluchátka (headset) – drátová i bezdrátová. Výběr je vskutku rozmanitý.

Exit mobile version