Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Note 4, P9 Energy a Blade S7

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 49. týdne.

ZTE Blade S7

Od společnosti ZTE u nás nenajdete mnoho modelů. Spíše to vypadá, jako by se u nás měla postupem času prosadit série Nubia. I tak se k nám občas dostane zajímavý kousek od ZTE. Tentokrát je to model Blade S7, u kterého je nejslabší parametr kapacita baterie.

Specifikace ZTE Blade S7

DOOGEE X9 Pro

Model X9 Pro spadá sice do nejnižší kategorie, ale i tak umí zaujmout designem. Ostatně i specifikace jsou na tuto kategorii poměrně dobré, zejména pak kapacita baterie.

Specifikace DOOGEE X9 Pro

OPPO F1 plus

Oppo ještě nedávno patřilo mezi zajímavé výrobce, ale v poslední době produkuje jeden smartphone za druhým. Oppo F1 Plus má sice v některých ohledech výborný hardware, nepotěší však kapacita baterie a omezená podpora LTE.

Specifikace OPPO F1 plus

Allview P9 Energy

Pakliže hledáte smartphone s obří kapacitou baterie a slušnými specifikacemi, mohl by vás zaujmout model P9 Energy od Allview. Cena je sice vyšší a najde se silná konkurence, ale papírově se jedná o zajímavý model.

Specifikace Allview P9 Energy

Xiaomi Redmi Note 4

Obchodníci zavádějí do svých nabídek modely Xiaomi velmi sporadicky a často se objevují jednotlivé varianty až s měsíčními odstupy. Tentokrát zde máme Redmi Note 4 ve verzi s 3 GB RAM a 32GB úložištěm.

Specifikace Xiaomi Redmi Note 4

Exit mobile version