Dotekomanie.cz

Kompaktní pětipalcové telefony ve slevě v obchodě TomTop [sponzorovaný článek]

Internetový obchod TomTop se i teď zaměřil na levné telefony, které za málo peněz nabízí poměrně slušnou výbavu. Dnes se blíže podíváme na zlevněné pětipalcové modely od méně známých značek Cubot, UMi a Leagoo.

Cubot Z100 Pro

Smartphone na první pohled zaujme vzorovaným zadním krytem a kovovými rámečky. Dále je osazen 5palcovým displejem s HD rozlišením, 3 GB operační paměti a 16 GB interní paměti, kterou lze rozšířit až na 128 GB. Uvnitř telefonu najdeme čtyjádrový procesor MediaTek tikající na frekvenci 1.0 GHz a baterii s kapacitou 2 450 mAh.

 

Specifikace

Telefon je momentálně nabízen za 2 461 Kč. Pro snížení ceny stačí vybrat čínský sklad a zadat kupón CUBOTX, který částku sníží o dalších 12 dolarů, zhruba 310 Kč.

UMi London

Stylový smartphone s povedeným lesklým tělem působí luxusním dojmem. Model London běží na Androidu 6.0 Marshmallow, o jeho chod se stará čtyřjádrový procesor s čipsetem MT6580 a 1 GB operační paměti. U čínských telefonů je už skoro samozřejmostí podpora dvou SIM karet. Nechybí ani všechny potřebné senzory, 2 050 mAh baterie nebo zadní fotoaparát s rozlišením 8 MPx.

 

Specifikace

Obchod TomTop nabízí UMi London za příjemnou cenu 1 813 Kč. S kupónem UMILONDON a objednáním telefonu z čínského skladu obdržíte ještě slevu deset dolarů.

Leagoo M5

Podobné parametry jako předchozí dva modely nabízí i Leagoo M5. Jedná se tedy o pětipalcovou HD obrazovku s Gorilla Glass 4, 3 GB operační pamět a interní paměť 16 GB. Ta je navíc rozšiřitelná až na 128 GB prostřednictvím SD karty. Telefon dále disponuje i čtečkou otisků prstů a podporou 3G.

Specifikace

Smartphone si můžete pořídit v obchodě TomTop za 1 994 Kč, při objednávce lze také zadat kód LEAGOOMX a cenu srazit o deset dolarů (pouze z čínského skladu).

Exit mobile version