Dotekomanie.cz

Asus Z01HDA možná bude nový Zenfone 3 Zoom

Lednový veletrh spotřební elektroniky CES v Las Vegas může přinést jeden z nových telefonů, který v posledních dnech prošel rukama úředníkům u čínského telekomunikačního úřadu TENAA. Společnost Asus mu přiřadila kódové označení Z01HDA, ale jeho konečný název lze očekávat jako Zenfone 3 Zoom. Ke všemu výrobce nejspíš připravuje několik variant od sebe lišící se hardwarovou výbavou.

Přední panel zabere 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a 13megapixelový senzor kamerky na stále tolik oblíbené selfie snímky. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu a grafický čip Adreno 506. K dispozici budou verze s 2, 3, 4GB operační pamětí RAM a 16, 32, 64GB úložištěm. Konstrukce telefonu měří 154,3 x 77 x 7,99 mm při váze rovných 170 gramů.

Záda mají nést dva 13megapixelové senzor fotoaparátu a dvě LED diody pro přisvětlení snímků. Výdrž bude mít pod kontrolou baterie o velikosti 4 850 mAh. Nechybí snímač otisků prstů nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Všechny dnešní informace podtrhují barevné varianty – černá, stříbrná, zlatá. Prodejní cenu ani dostupnost zařízení v tuto chvíli neznáme.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version