Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Zenfone 3 Deluxe, MI 5S a ZUK Z2 Pro

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých e-shopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Novinky 42. a 43. týdne

V kategorii jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Asus Zenfone 3 Deluxe

Na české trhu již najdete pravděpodobně nejvybavenější smartphone od společnosti Asus, který nabízí například 256 GB prostoru pro vlastní obsah. Ačkoliv se jedná o větší smartphone, tak baterie je poměrně průměrná. Na druhou stranu by měl potěšit zejména milovníky fotografií, jelikož je vybaven zajímavými technologiemi.

Specifikace Asus Zenfone 3 Deluxe

Asus ZenFone 3 Max

Druhý smartphone od Asusu sice nenabízí takové specifikace jako výše zmíněný, ale na druhou stranu se chlubí pořádnou kapacitou baterie. Sice se nejedná o rekordní hodnotu, ale na druhou stranu potěší zejména ty, kterým více záleží na výdrží na jedno nabití než na výkonu.

Specifikace Asus ZenFone 3 Max

Xiaomi Redmi 3S

Smartphone Redmi 3S není žádnou novinkou, ale v poslední době na sebe tento mobil upozornil zejména díky podpoře českého LTE. Samozřejmě si musíte dát pozor, který si budete kupovat. Na českém trhu se objevuje i verze bez kompletní podpory LTE. Pakliže nechcete mít problémy s připojením, hledejte mobily s označením GLOBAL nebo Special Edition. I tak doporučujeme, abyste si zjistili, jaké LTE je podporováno.

Specifikace Xiaomi Redmi 3S

Xiaomi Mi5s

Nedávno došlo na představení nových top modelů od Xiaomi. U nás již najdete recenzi, přičemž až nyní se začíná objevovat v hodnějším počtu v českých obchodech. Bohužel zatím není dostupná verze s kompletní podporou LTE.

Specifikace Xiaomi Mi5s

Xiaomi Mi5s Plus

Samozřejmě na našem trhu nesmí chybět vybavenější verze předchozího top modelu. Jsou si v mnohém podobné, ale najdete zde i výrazné odlišnosti. Bohužel i v tomto případě chybí podpora 800MHz pásma. Ve větších městech ale nebudete mít problém.

Specifikace Xiaomi Mi5s Plus

Lenovo ZUK Z2

Lenovo má svou vlastní sub značku ZUK, přičemž oficiálně jsou tyto mobily určeny jen pro některé trhy. I tak si nacházejí cestu skrze české firmy na náš trh. Konkrétně model ZUK Z2 láká na zajímavý poměr ceny a výkonu, bohužel je zde nedostatečná podpora LTE.

Specifikace Lenovo ZUK Z2

Lenovo ZUK Z2 pro

Pokud zvažujete koupi ZUK Z2, mohl by vás více nalákat vybavenější model ZUK Z2 Pro, který má vyšší specifikace. Navíc je zde kompletní podpora LTE.

Specifikace Lenovo ZUK Z2 pro

Moto Z Play

Moto Z Play sice spadá do portfólia společnosti Lenovo, ale od všech běžných modelů se liší svou konstrukcí a některými vlastnostmi. Za zmínku stojí podpora vyměnitelných zadních krytů. Oficiálně se na náš trh tento model dostane až před Vánocemi, ale již nyní se objevuje v obchodech. Ze zahraničních recenzí se lze dočíst, že má úctyhodnou výdrž na jedno nabití.

Specifikace Moto Z Play

Lenovo Vibe P1m

Již jsme vás informovali o příchodu modelu Vibe P1m. Sice se nejedná o bestii s nadbytečným výkonem, ale rozhodně zaujme kapacitou baterie.

Specifikace Lenovo Vibe P1m

Archos 55 Diamond Selfie Lite

Již v předchozím dílu jsme vás informovali i novince Archos 55 Diamond Selfie a nyní přichází odlehčená varianta Archos 55 Diamond Selfie Lite. V podstatě nabízí menší paměť RAM a úložiště má jen nutný základ.

Specifikace Archos 55 Diamond Selfie Lite

Exit mobile version