Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – S7, Redmi, Phab 2 a další

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 46. a 47. týdne.

Elephone S7

Společnost Elephone si dost často vypůjčuje design od jiných výrobců. Model S7 se evidentně podobá top modelu jedné korejské společnosti. Za relativně zajímavou cenu dostanete i slušně vybavěný smartphone, který má co nabídnout.

Specifikace Elephone S7

Xiaomi Mi Mix

S mobilem Mi Mix se Xiaomi podařilo utrhnout dostatek pozornosti po cekém světe. Ač se nejedná o první mobil ve své kategorii, tak má co nabídnout. Punc exkluzivity a netradičního zpracování kazí jen neúplná podpora LTE frekvencí v České republice –  chybí 800MHz pásmo.

Specifikace Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Redmi 4(a)

Nejnovější přírůstky z řady Redmi od Xiaomi přicházejí na český trh. Již nyní si můžete vybrat ze všech tří variant, přičemž se dá očekávat snížení ceny v horizontu dvou měsíců.

Xiaomi Redmi 4A a Xiaomi Redmi 4

 

Specifikace Xiaomi Redmi 4a

Specifikace Xiaomi Redmi 4

Specifikace Xiaomi Redmi 4 Pro

Lenovo Phab 2

Lenovo letos předstalo tři smartphony v řadě Phab. Nejvybenější Phab 2 Pro je spíše nedostupným zbožím, ale pokud se spokojíte s procesorem od Mediateku, tak by vás mohly zaujmout dvě základní verze.

Phab 2 a Phab 2 Plus

Specifikace Lenovo Phab 2

Specifikace Lenovo Phab 2 Plus

HTC Desire 10

Novinka Desire od společnosti HTC se u nás začíná prodávat. Bohužel zákazníky asi odradí poměr ceny a výkonu, jelikož za takovou částku se nabízí velmi starý procesor a celkem nezajímavé specifikace. Jen design by mohl oslovit některé zájemce.

Specifikace HTC Desire 10

Lenovo P2

Lenovo nabízí na našem trhu také model P2. Specifikace nejsou zrovna nejhorší, přičemž se mezi nimi vyjímá hlavně kapacita baterie.

Specifikace Lenovo P2

UleFone Be Pure Lite

Poslední dnes zmíněný smartphone je spíše určený pro seniory, či pro ty, kteří chtějí záložní zařízení. S cenou pod 2 000 Kč se může jednat také o první mobil pro dítě.

Specifikace UleFone Be Pure Lite

Exit mobile version