Dotekomanie.cz

Na trh přihází Vernee Apollo s 2K displejem a desetijádrovým procesorem [sponzorovaný článek]

Vernee si pro své zákazníky připravilo zajímavé lákadlo na jejich nový smartphone Vernee Apollo, který byl představen teprve nedávno. Apollo nabízí skvělou výbavu a dech beroucí zážitek z podívané na displej s 2K rozlišením. Navíc je nyní možné na nový model získat slevu 1275 Kč.

Telefon pro virtuální realitu

Čínský výrobce, který vznikl teprve v březnu tohoto roku, vypustil na trh telefon, který se zaměřuje svým výkonem na kvalitní požitek z virtuální reality. Na zahájení prodeje se čekalo už od začátku března, kdy se objevily první spekulace o Apollu. Nyní už jsou známy specifikace i cena.

Specifikace

Sleva 50 dolarů

Vernee nabízí slevu 50 dolarů (1275 Kč) na nákup modelu Apollo. Stačí pouze zadat svůj e-mail a získáte kupón, který platí až do 5. prosince. Sleva je aplikovatelná v obchodech, kde je cena 299 dolarů, v přepočtu 7 600 Kč. Cena po uplatnění slevy poté klesne na 249 dolarů, čili na 6 350 Kč.

Soutěž o stylový stojánek

Na propagační stránce je navíc možnost zasoutěžit si o stylový dřevěný stojánek na smartphone. Stačí pouze pouze napsat, v čem se vám nový Vernee Apollo líbí a označit své tři přátele z Facebooku a počkat, zda budete vylosováni. Denně je losováno pět výherců.

Exit mobile version