Dotekomanie.cz

Gionee M2017 – výstřední design a vysoký výkon

Čínskému telekomunikačnímu a regulačnímu úřadu TENAA prošel rukama nový model od společnosti Gionee, která si dokonce nedokázala uhlídat informace ani před benchmarkem AnTuTu. Zveřejněné snímky sice odhalují telefon s poměrně výstředním designem, ale jeho vnitřní výbava nebude vůbec k zahození, přestože každý zdroj uvádí mírně odlišené specifikace v samotném základu.

Gionee M20017 by měl disponovat 5,7palcovým AMOLED displejem s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů. Databáze TENAA mu připisuje osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku, kdežto výpis z AnTuTu obsahuje osmijádrový Snapdragon 653 od Qualcommu. V každém případě oba zdroje potvrzují 6GB operační paměť RAM a 128GB úložiště bez možnosti jejího dalšího rozšíření přes slot na paměťovou microSD kartu.

Zadní část nabídne dva 12 nebo 13megapixelové senzory fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou a doslova gigantickou baterii s kapacitou 7 000 mAh, kterou ukryje konstrukce o tloušťce 10,65 mm či hmotnosti 230 gramů. Seznam specifikací uzavírá systém Android 6.0.1 Marshmallow, skener otisků prstů v domovském tlačítku a přední 8megapixelová kamerka. Nakonec barevné provedení bude pouze jedno – černé.

Zdroje: gsmarena.com, techupdate3.com

Exit mobile version