Dotekomanie.cz

Bluboo čeká na Black friday [sponzorovaný článek]

Black friday je na každém kroku a rozhodně nevěřím, že byste o něm dnes četli poprvé. Everbuying.net zlevní nejen většinu sortimentu, ale zařadí mezi slevy i speciální akci na mobilní telefony značky Bluboo.

Ve slevě se ocitnou všechna zařízení Bluboo a dle informací z Everbuying.net startuje cena už na 19,90 $, což je nevídané. Pokud byste chtěli chytrý telefon za přijatelnou cenu například pro někoho nenáročného, pak vám postačí Bluboo Mini. Z ceny vyplývá, že se nebude jednat o TOP model pro nejnáročnější, nicméně postačí pro běžné používání. Má 4,5 palcový displej a čtyřjádrový procesor značky MediaTek. I přes velmi příznivou cenu je v zařízení přítomen GPS modul pro používání s navigací.

Na své si přijdou i milovníci velkých displejů. Sleva se totiž týká i novinky jménem Bluboo Maya Max. Zde se jedná dokonce až o 6palcový displej s HD rozlišením. 3GB paměť RAM zajistí plynulý chod bez zbytečného ukončování aplikací na pozadí a osmijádrový procesor se zase postará o dostatek výkonu. Využít pro svá data můžete 32GB kapacitu úložiště.

Další zajímavé slevy značky Bluboo naleznete na stránkách akce. Dále na Everbuying.net pokračuje akce Black friday.

Exit mobile version