Dotekomanie.cz

11. 11. – den masivních slev v Everbuying.net [sponzorovaný článek]

11.11. není den pouze se stejnými číslemi, jedná o datum, kdy Everbuying.net zahájí ty největší výprodeje. Do opravdu nabitého výběru se dostalo téměř vše, co byste mohli náhodou postrádat. Rozhodně doporučuji zhlédnout minimálně první stránku slev a jsem si jist, že si vyberete.

V portfoliu se mimo mobilních zařízení nachází dokonce i tzv. Notebook 2v1. Díky tomu získáte notebook a tablet v jednom. Využívat totiž můžete dotykovou obrazovku a v případě psaní dlouhých textů zase využijete konektivitu ke klasické notebookové klávesnici. Jedním z takových zařízení je PiPO Work-W9S. Ten vyjde na 234 $, což je v přepočtu příjemných 5 700 Kč, když beru v potaz ceny v českých obchodech.

Dalším zajímavým zbožím, které by se vám mohlo zalíbit, jsou hodinky KingWear KW88. Vaši pozornost přitáhnou hlavně díky svému vydařenému vzhledu. V sobě mají ukrytý operační systém Android 5.1 Lollipop, přičemž se nemusíte bát, že se vám přestane vzhled ciferníků líbit. Díky operačnímu systému máte možnost stahovat si nové vzhledy z internetu a mít tak každý den jiné hodinky. Cena je pouhých 106 $ (2 500 Kč)

Další slevy naleznete na stránkách akce zde.

Exit mobile version