Dotekomanie.cz

Vlajková loď Xiaomi Note 4 z Everbuying.net [sponzorovaný článek]

Xiaomi patří ke známým značkám již i u nás. Svou popularitu si značka zasloužila za svá mobilní zařízení, která společnost vybavuje tím nejlepším hardwarem, aby dokázala konkurovat i světoznámým firmám. Everbuying.net začal prodávat aktuální novinku Xiaomi Note 4, která má být trhákem, o čemž svědčí i výbava.

Note 4 vás zaujme hlavně svým velkým displejem. Ten má 5,5 palce a jeho rozlišení se dostalo až na hodnotu fullHD. Odpůrce softwarových tlačítek potěší přítomnost senzorových pod displejem. Po obvodu je displej zakřiven technologií 2.5D. Operačním systémem je zde Android 6.0 s populární nadstavbou MIUI 8.

Uvnitř tepe výkonný procesor Helio X20 s taktem 2,1 GHz. Systém bude mít k dispozici 3 GB paměti RAM. Kapacita úložiště dosáhla na 64 GB. Přítomna je i čtečka otisku prstů a GPS.

Xiaomi konečně přidalo podporu pro LTE pásma v ČR. Rozhodně vás zaujme kovové provedení těla a kvalitní fotoaparát s 13 MPx. Kapacitu úložiště si můžete rozšířit díky podpoře až 128GB microSD karet. Těžit budete i z velké výdrže baterie, protože ta má celkem 4 100 mAh.

Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 4 si můžete zakoupit v prověřeném obchodě Everbuying.net. Cena je snížena na omezenou dobu.

Exit mobile version