Dotekomanie.cz

Oukitel spustil prodej nadupaného mobilu U15s [sponzorovaný článek]

Čínský výrobce levných, avšak výkonných a stylových smartphonů Oukitel spustil prodej nového modelu U15s. Na trh se dostal mobil, který disponuje čtyřmi gigabajty operační paměti, zakřiveným displejem na obou stranách a více než příznivou cenou.

Perfektní výbava, minimální cena

Výbava nově uvedného modelu U15s se pyšní 4 GB RAM a 32 GB ROM. Uvnitř tepe operační systém Android 6, který je poháněn osmijádrovým
procesorem MediaTek MKT6750T, jehož nejvyšší frekvence je 1,5 GHz. O grafiku se stará AMR Mali T-860.

Velikostně smarpthone taktéž překvapí, protože je osazen 5,5″ displejem, který vyrobil Sharp a má rozlišení FullHD. Na všech stranách je použita technolgie zahnutého skla nazvaná 2,5D. Tělo smartphonu je celokovové, vzadu je osazeno čtečkou otisku prstů a telefon má tloušťku pouhých 7,6 mm. Tloušťka je však kompenzována malou kapacitou baterie, která je 2450 mAh. Telefon je však poměrně lehký a váží pouze 169 gramů. Dále jsme se dočkali 8MPx přední a 16MPx zadní kamery.

Cena a dostupnost

Standardní cena je stanovena na 160 amerikých dolarů, čili 4 000 Kč. Nyní je však sleva na 140 USD, čili 3 500 Kč. Žhavou novinku si můžete zakoupit u obchodu s elektrem Gearbest.

Exit mobile version