Dotekomanie.cz

Oukitel chystá další skvělý model U11 Plus [sponzorovaný článek]

Čínská firma Oukitel představí nový smartphone se dvěma kamerami, každá o 16 MPx. Výrobce se snaží v poslední době zaujmout hlavně levnějšími telefony z nižší a střední třídy, a tak zacílit na větší počet potencionálních kupujících. Proto v poslední době doslova chrlí veliké množství nových modelů se skvělými parametry a nízkou cenou. Jedním z nich je nový U11 Plus.

Skvělý fotoaparát s dobrým výkonem

Nový model U11 Plus nabídne dva fotoaparáty s 13 MPx, které budou softwarem interpolované na 16 MPx. Oba fotoaparáty, jak vepředu, tak vzadu, budou podpořeny blesky. Díky přednímu blesku tak bude ještě snazší vyfotit selfie i za slabších světelných podmínek. A uvnitř smartphonu budou 4 GB operační paměti a 32 GB interního úložiště. Operační systém bude s největší pravděpodobností Android 6, avšak milým překvapením by byl nejnovější Android 7. Podle dosavadního testování telefon zvládne být použitelný i při padesáti spuštěných aplikacích zároveň a i přes to mu zůstane 20 % volné operační paměti.

Cena a dostupnost

Cena nového top mobilu doposud nebyla specifikována, avšak většina modelů od Oukitelu se pohybuje v cenovém rozmezí do 200 USD, což je necelých 5 000 Kč. Do prodeje se dostane v listopadu těsně po zahájení prodeje U15s.

Exit mobile version