Nabušený Apollo lite pouze za 2 500 Kč sponzorovaný článek

Nabušený Apollo lite pouze za 2 500 Kč [sponzorovaný článek]
2016-10-28T19:06:22+02:00
• 27. 10. 2016

Nejvýkonnější mobil od nového čínského výrobce Vernee bude zlevněn z 229 amerických dolarů, čili 5 500 Kč, na pouhých 99 amerických dolarů, takže jenom 2 500 Kč. A to už se vyplatí pořídit si smartphone s desetijádrovým procesorem a 4 GB operační paměti za tak nízkou cenu.

apollo

Opravdová čínská bestie

Výčet technický parametrů je naprosto skvělý a to i přesto, že smarpthone byl představen před půl rokem. Uvnitř nalezneme procesor Helio X20, který má deset jader a je taktovaný na 2,3 GHz. Dále zde nalezneme 4 GB operační paměti a 32 GB interního úložiště. Překvapivý je taktéž výsledek benchmarku Antutu, kde zařízení dosáhlo  těsně pod 100 000 bodovou hranicí.

Mezi další přednosti Apollo lite patří 5,5 FHD displej, možnost natáčení 4K videa, fotoaparát s 16MPx, čtečka otisku prstů, tvrzené sklo Gorilla Glass třetí generace, celokovové tělo, anebo čtečka otisků prstů. Nespornou výhodou je i funkce rychlo nabíjení.

apollo1

Těšme se na Android Nougat

Podle slov samotného výrobce dostane Apolloo lite upgrade na nejnovější verzi Androidu 7, neboli Nougat. Bohužel není specifikováno, kdy přesně tak bude učiněno. S největší pravděpodobností to bude na začátku příštího roku.

Díky slevové akci, která začíná 31. října nyní můžete ušetřit více než padesát procent z původní částky telefonu. Počet kusů je však omezen a musíte přijít zavčas, aby na váš vyšlo. Prodej začíná 31. října v 19:00 našeho času na obchodě igogo.es a gearbest.com. Více o akci se dozvíte na promo stránce samotného výrobce.

apollo2

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat