Dotekomanie.cz

Elephone C1 – podpora všech LTE a výkonný hardware [sponzorovaný článek]

Mobilní značka Elephone se pomalu a s jistotou začíná prosazovat i na našem trhu. Jedná se o podařené telefony, které jsou díky své ceně příznivé pro zákazníky. Everbuying.net začal s předprodejem nového modelu. Jedná se konkrétně o C1.

Elephone C1 zaujme všechny především svým vzhledem. Celé tělo je vyrobeno z kovu, vybírat si můžete z mnoha barevných variant. Nejzajímavější mi přijde provedení v modré. Na zadní straně se nachází čtečka otisku prstu. Vydařený design však neznamená, že by zařízení nějak ztrácelo po HW stránce. Displej o velikosti 5,5 palce s HD rozlišením zaručí pohodové používání a dlouhou výdrž baterie.

Uvnitř těla nalezneme výkonný procesor MediaTek MTK6737 se čtyřmi jádry. Ta jsou taktována na 1,3 GHz. K dispozici má nejnovější operační systém Android 6 Marshmallow a celkem 2 GB paměti RAM. Pokud budete používat fotoaparát, pak vám poslouží 8MPx senzor na zadní straně a na přední 2 MPx pro selfie snímky.

Přítomna je v dnešní době již standardně podpora GPS a A-GPS. Čeští uživatelé se mohou těšit z kompletní podpory LTE pásem v České republice. Využívat můžete konkrétně 800/900/1800/2100/2600 MHz. C1 nechybí podpora dvou SIM karet.

Elephone C1 si můžete zakoupit v ověřeném obchodě Everbuying.net za předprodejní sníženou cenu 2 600 Kč. Akce má omezenou platnost.

Exit mobile version