Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi 5S a 5S Plus představeny

Xiaomi představilo svůj nejnovější top model, který bude opět lákat na velmi dobrou výbavu a přijatelnou cenu. Ačkoliv jsme se nedočkali vyššího rozlišení displeje, tak hodnota Full HD na takovém panelu docela postačuje.

Zajímavostí u Xiaomi Mi 5S je rozhodně čtečka otisků prstů. Poprvé byla použita ultrasonická od Qualcommu. Xiaomi využilo její přednosti, že nemusí být vidět nebo být oddělena výrazně od konstrukce. Je totiž zakomponovaná pod sklo. Ostatní specifikace zahrnují například Snapdragon 821 nebo až 4 GB RAM.

Druhým představeným smartphonem je Xiaomi Mi 5S Plus, který sice disponuje starší typem čtečky, ale oproti základnímu modelu nabízí dva foťáky na zadní straně s totožným rozlišením. Kromě toho jsme se dočkali větší úhlopříčky displeje a také větší kapacity baterie.

Xiaomi Mi 5S

Xiaomi Mi 5S Plus

Základní cena Xiaomi Mi 5S startuje na 1999 juanech (cca 7200 Kč) a vybavenější model pak přijde na 2299 juanů (cca 8 300 Kč). Xiaomi Mi 5S Plus začíná na 2299 juanech (cca 8 300 Kč) a 6GB varianta pak na 2599 juanech (cca 9 400 Kč).

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Exit mobile version