Dotekomanie.cz

Vertigo Racing – vydařené a zábavné závody

Pokud máte rádi závodní hry, pak by vám neměla uniknout novinka jménem Vertigo Racing. Jedná se o velmi vydařený kousek z vývojářské dílny CHILLINGO. Studio už má za sebou hned několik herních pecek, například se jedná o celosvětově známé Tiny Troopers anebo Robbery Bob.

V této hře na vás čeká spousta závodů proti protivníkům. Nečekejte však propracované autodromy, jezdit totiž budete po nebezpečných cestách, na kterých není těžké udělat chybu a zhatit tak svůj výsledný čas, který je důležitý pro vaše umístění.

Připravit byste se měli i na to, že nebudete jezdit v nejnovějších sporťácích, vašimi vozidly budou starší osvědčené kousky. Ty však na rychlosti neztrácejí a můžete si je během hraní různě vylepšovat. Časem si svá auta vytuníte tak, že budete mít nejlepší auto hry.

Vaším úkolem je dorazit do cíle co nejrychleji. Pokud nechcete čekat na to, až nasbíráte body pro vylepšení, pak máte možnost si upgrady zakoupit. V závodech můžete plnit určité úkoly, za které dostáváte ocenění. Počítá se vám driftování v zatáčkách a pozor si musíte dávat na poškození auta.

Vertigo Racing je ke stažení pro operační systém Android a iOS. Je k dispozici zdarma, uvnitř však najdete in-app platby.

 

Exit mobile version