Dotekomanie.cz

Vernee Apollo Lite v akci již za sto dolarů [sponzorovaný článek]

O telefonu Vernee Apollo Lite jsme vás již několikrát informovali. Jedná se o vskutku velmi dobře vybavený telefon za dobrou cenu. Nyní ho však díky akci v internetovém obchodě TomTop můžete mít ještě levněji. A to dokonce o celou polovinu, pokud budete dostatečně rychlí a napíšete na něj recenzi. Pro ostatní však máme alespoň slevový kupón.

Telefon Apollo Lite je vybaven desetijádrovým procesorem Helio X20. Operační paměť má kapacitu 4 GB. Zobrazovací panel má úhlopříčku 5,5 palce, jehož dodavatelem je Sharp. Poskytuje rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Operačním systémem je Android 6.0. Zadní fotoaparát nabízí rozlišení 16 MPx, přičemž ten přední poskytuje 5 MPx. Video lze nahrávat dokonce i ve 4K. Samozřejmostí je pak čtečka otisku prstů, podpora paměťových karet, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0 a potěší podpora LTE i na frekvenci 800 MHz.

Stránky akce naleznete zde.

A o co tedy jde? Nejprve máte možnost získat 20dolarový slevový kupón. Pro jeho získání stačí zadat váš email zde na této stránce. Poté bude k dispozici také 100 kusů tohoto telefonu za cenu 199 dolaru 7. září ve 12 hodin našeho času. Pokud pak o takto získaném telefonu napíšete recenzi a pošlete ji na adresu vernee (campaign@vernee.cc), prodejce vám proplatí 100 dolarů zpět. Ve finále tak můžete získat Apollo Lite za 99 dolarů. Více informací zde.

Pokud by se na vás štěstí neusmálo, máme pro vás i tak slevu. Konkrétně můžete využít slevový kupón TTAPOLLO, který vám zajistí slevu 18 euro při koupi z německého a nebo španělského skladu. Nemusíte se pak bát placení nějakého celního poplatku anebo daně. Kupujte zde.

Exit mobile version