Dotekomanie.cz

SCISHION V88 – chytrá multimediální domácnost [sponzorovaný článek]

Díky multimediálním krabičkám můžete mít chytrou domácnost i vy, a to za příznivou cenu. Pokud by se vám líbilo mít ve své televizi Android, aniž byste kupovali nějakou novou a drahou televizi, pak je pro vás řešením zařízení Scishion V88.

Tato krabička běží na operačním systému Android 5.1 a nabídne vám toho mnoho. O výkon se nemusíte bát, uvnitř těla se totiž skrývá čtyřjádrový procesor Rockchip RK3229. Vnitřní úložiště má 8 GB, tuto kapacitu si však můžete rozšířit díky podpoře microSD karet. Velkou výhodou je podpora nejvyššího rozlišení 4K.

Na zařízení můžete přehrávat například 3D filmy apod. K dispozici máte hned dvě možnosti, jak Scishion připojit k internetu. Jednou z nich je bezdrátově přes Wi-Fi, druhá možnost je připojení přes ethernet přípojku kabelem. Připojit můžete až 4 zařízení přes USB díky čtyřem portům. Samozřejmostí je podpora HDMI, konkrétně HDMI 2.0.

Scishion v88 je k dostání ve slevě za pouhých 25 $, což dělá cca 600 Kč. Za tuto cenu tak můžete získat dobrou vychytávku pro chytrou domácnost.

Exit mobile version