Dotekomanie.cz

NO.1 D5+ – stylové hodinky s vychytanými funkcemi [sponzorovaný článek]

Chytré hodinky jsou v poslední velmi populární záležitostí. To se děje díky jejich funkcím a neustálému vylepšování. Díky takovým chytrým hodinkám vám například odpadne nutnost neustálého vytahování telefonu z kapsy. Everbuying.net zlevňuje jeden model o populární značky NO.1.

Hodinky NO.1 D5+ vám přinesou pohodlí a urychlí vaši práci při zjišťování například notifikací. D5+ mají displej o velikosti 1,3 palce. Díky tomu, že jsou tzv. chytré, potřebují ke své práci procesor. Výrobce se s ničím nepáral a dovnitř umístil hned čtyřjádro s taktem 1,3 GHz.

Stylový náramek z kůže dodává uživateli luxusní vzhled ve společnosti. Velkým plusem je kulatý displej, protože chytrým hodinkám je často vytýkán čtvercový tvar.

D5+ mají různé funkce, například se jedná o možnost využívání GPS při výletech, anebo sportovních výkonech. Pod krytkou se nachází slot na SIM kartu, takže nebudete omezeni pouze na připojení pomocí Wi-Fi, ale používat se dá i mobilní připojení.

Vynechán nebyl ani měřič senzor tepu. Hodinky se svým telefonem propojíte pomocí bluetooth. Zařízení běží na operačním systému Android, který je upraven. Vzhled hodinek si můžete měnit díky možnosti stahování nových ciferníků z internetu.

NO.1 D5+ si můžete zakoupit v akci za 2 600 Kč (109 $). Akce má omezenou platnost.

Exit mobile version