Dotekomanie.cz

Lenovo přichází na trh s novými telefony

Lenovo na berlínském veletrhu představilo dva nové, zajímavé mobilní telefony. Jeden výkonný s dlouhou výdrží a druhý, kompaktních rozměrů, pro nenáročné uživatele.

Lenovo P2

Nástupcem slavného Vibe P1 se stal model s názvem P2, který je poháněn osmijádrovým procesorem Snapdragon 625, má 5,5″ AMLOED displej a taktéž ukrývá baterii o kapacitě 5 100 mAh. Velikou výhodou je 24 W nabíjecí rychlofunkce. Zajímavostí je fingerprint v přední části mobilu, který má například UMi Touch. Nový mobil bude k dostání v listopadu letošního roku. Bohužel bude mít operační systém Android 6, a nikoli nový Android 7. Cena bude 259 eur, necelých 7 000 Kč.

Specifikace

Lenovo A Plus

Lenovo zvolilo poměrně zajímavou cestu při tvorbě smartphonů a vyrobilo low-endový model A Plus, kterému přízvisko Plus každopádně nepřísluší. Mobilní telefon s velice slabým hardwarovým vybavením, které je určeno pro velice nenáročné uživatele. Lenovo se vydalo zpátky do minulosti a do smartphonu dalo operační systém Android Lollipop z roku 2014. Uvnitř telefonu nalezneme 1 GB RAM či 2 000 mAh odnímatelnou baterii. Displej má rozměry 4,5 „, což je kompaktní model a tyto rozměry ocení spíše lidé s malými dlaněmi.

Smartphone je dostupný už nyní na evropském trhu a cena by neměla překročit 2 000 Kč.

Specifikace

Zdroje: fonearena.com, goandroid.co.in

Exit mobile version