Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – iPhony 7, nové Xperie, SHINE LITE a další

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Novinky 37. týdne

V kategorii jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

iPhone 7

Letos jsme si museli počkat jen jeden týden oproti vybraným zemím, abychom si mohli zakoupit nejnovější model od Applu. Kromě hlavních prodejců jej nabízejí i další obchody, a to hned v několika verzích.

Specifikace iPhone 7

Specifikace iPhone 7 Plus

Coolpad MAX

Novinkou na našem trhu je Coolpad MAX, který jsme již podrobili testování. Jedná se sice o větší smartphone, ale může uspokojit nejednoho zájemce, zejména pokud vyžaduje kovovou konstrukci.

Specifikace Coolpad MAX

Sony Xperia XZ

Nejnovější model od společnosti Sony představený na veletrhu IFA nabízí špičkové specifikace, ale také poměrně vysokou cenu. Rozhodně to nebude mít jednoduché v těžké konkurenci jiných firem.

Specifikace Sony Xperia XZ

Sony Xperia X Compact

Pakliže hledáte velmi dobře vybavený smartphone kompaktních rozměrů, rozhodně by vám neměl uniknout pozornosti model X Compact do Sony. Ve své kategorii malých mobilů přímo dominuje specifikacemi.

Specifikace Sony Xperia X Compact

Xiaomi Redmi Note 4

Nedávno představený novinka od Xiaomi se začíná pomalinku dostávat na pulty českých obchodů a brzy bude dostupnost lepší. Zatím evidujeme tento model u jednoho obchodu v rámci heureky.cz. U nás si také můžete přečíst recenzi na Xiaomi Redmi Note 4.

Specifikace Xiaomi Redmi Note 4

Alcatel SHINE LITE

Další novinka z veletrhu IFA se dostává do českých obchodů. Konkrétně model Alcatel SHINE LITE zapůsobí zejména svým designem. Specifikace nejsou špatné, ale zrovna neoslní.

Specifikace Alcatel SHINE LITE

Honor 5C

Na našem trhu najdete novinku Honor 7 Lite, která se výrazně podobá původnímu modelu Honor 5C, který byl představen v dubnu tohoto roku. Nyní se právě i 5C objevuje na pultech obchodů.

Specifikace Honor 5C

ZenFone Selfie

Další model smartphonů ZenFone od Asusu se začal na našem trhu prodávat. Jak už název napovídá, je především pro ty, kteří rádi pořizují selfie snímky.

Specifikace ZenFone Selfie

Exit mobile version