Dotekomanie.cz

HTC představilo modely Desire 10 Lifestyle a Pro

Dlouho avizovaná událost společnosti HTC je za námi. Došlo na uvedení dvou smartphonů zapadající do řady Desire. Konkrétně se jedná o modely HTC Desire 10 Lifestyle a HTC Desire 10 Pro, přičemž jen jeden z nich je aktuální pro náš trh.

Zatímco model Pro nabídne vysoké rozlišení displeje a lepší foťáky, tak Desire 10 Lifestyle nabídne například Boomsound reproduktory s podporou 24bit Hi-Res audia. Budoucí majitele má zaujmout především design novinky stejně jako kovové zpracování.

Možná už tušíte, že na našem trhu se bude prodávat HTC Desire Lifestyle, který má slabší specifikace oproti modelu Pro. Proč k tomuto rozhodnutí došlo, nevíme.

“Řada HTC Desire vždy vystupovala z řady pro svou energičnost a módní design, který se soustřeďuje na co nejlepší zážitek,” řekl Chialin Chang, prezident divize Smartphone & Connected Devices Business v HTC. “Naše řada Desire dnes prodělává ten největší skok od úplně prvního modelu Desire. Inspirováni mnohými inovacemi, které mohou za popularitu naší vlajkové lodi HTC 10, přinášíme tyto inovace i na Desire 10, což z nich dělá ty doposud nejlepší Desire telefony. Díky zbrusu novému a luxusnímu designu, pro nějž jsme hledali inspiraci rovněž v HTC 10, skvělému fotoaparátu a funkcím, které zastíní v mnoha případech i schopnější konkurenci, se z HTC Desire 10 stane důvod, proč přehodnotit váš pohled na řadu HTC Desire.”

HTC Desire 10 Lifestyle

HTC Desire 10 Pro

Oficiální dostupnost HTC Desire 10 Lifestyle je ohlášena na některých trzích na měsíc září. Kdy a za kolik se začne prodávat u nás, zatím nevíme. Na to si budeme muset počkat, ale zřejmě se tak stane v předstihu před Vánocemi.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version