Dotekomanie.cz

Samsung představil Galaxy J5 Prime a J7 Prime

Samsung má v nabídce málo smartphonů, a proto představil další modely, aby uspokojil širokou základnu zákazníků. Jak už to bývá, chce vytěžit maximum na již uvedených modelech, což se odráží na podobnostech. Novinkami jsou Samsung Galaxy J5 Prime a J7 Prime. Ačkoliv by se dalo očekávat podle slovíčka Prime, že se bude jednat o vylepšené modely, tak opak je pravdou.

Samsung Galaxy J7 Prime

Letos jsme se již dočkali smartphonů Samsung Galaxy J5 a J7, přičemž novinky Prime jsou spíše mírně osekané verze, které budou prvně dostupné v Indii. Později se mohou dostat i do Evropy, ale nemáme to potvrzené. Oproti současným modelům nabízí jen drobné změny.

Samsung Galaxy J5 Prime

Například Galaxy J5 Prime se liší od současného modelu ve velikosti displeje, kde došlo na snížení úhlopříčky. Baterie nabízí o poznání nižší kapacitu a procesor má vyšší taktovací frekvenci. Galaxy J7 Prime má velmi podobné specifikace s původním mobilem Galaxy J7. Jen třeba přední panel již není AMOLED ale TFT. Navíc přední kamerka má vyšší rozlišení.

Specifikace Samsung Galaxy J7 Prime

Specifikace Samsung Galaxy J5 Prime

Rozdíly také najdeme v designu, kde jsou například viditelné přechody na zadní straně. Galaxy J7 Prime vyjde v přečtu na 6 800 Kč a Galaxy J5 Prime přibližně 5 350 Kč.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version