Dotekomanie.cz

Apple právě vydal finální verzi iOS 10

Aktualizováno 13.9.

Apple dle očekávání právě vydal finální verzi iOS s číslovkou 10. Ta je již dostupná od 19. hodiny, avšak momentálně budou pravděpodobně servery přetížené a provést aktualizaci nebude jednoduché. Doporučujeme počkat do zítřka.

Update na iOS 10 lze provést buď přes váš počítač s iTunes anebo přímo v zařízení skrze Over-The-Air. Pro druhou možnost běžte do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace Softwaru a zde by vám měla být nová verze nabídnuta.

Původní článek 8.9.

Operační systém iOS 10 byl představen v červnu na vývojářské konference WWDC. Přes léto Apple tradičně vydával betaverze a nyní se konečně dočkáme finální verze pro všechny zákazníky. Již následující úterý 13. září bude tato jubilejní desátá verze iOS vydána.
iOS 10 přinese menší úpravu v designu, propracovanější zasílání iMessage, vylepšená 3D Touch gesta a velmi důležitou novinkou je otevření mnoha aplikací pro vývojáře. Především hlasovou asistentku Siri bude možné díky tomu naučit spoustě dalších příkazů. Změn je samozřejmě více, nezapomeňte tak zhlédnout naše video výše, kde všechny novinky ukazujeme.

Kompatibilita:

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version