Dotekomanie.cz

Tipy na příslušenství – sport a hudba [sponzorovaný článek]

Dnes se v dalším díle podíváme opět na nějaké to příslušenství k mobilním telefonům a nejen k nim. Podíváme se na dva reproduktory a také na jeden chytrý náramek.

Začneme chytrým náramkem. Jedná se o voděodolný silikonový náramek dostupný ve žluté, modré, oranžové, šedé a černé. Disponuje malým OLED displejem s rozlišením 64×32 pixelů. Konektivitu zajišťuje Bluetooth verze 4.0. Náramek vám spočítá kroky, spálené kalorie, ušlou vzdálenost a poslouží také pro připomínky. Zakoupit ho můžete zde za 9 dolarů (v přepočtu asi 200 Kč).

 

Tento malý stylový repráček je dostupný ve čtyřech barvách – modré, žluté, červené a černé. Jeho výkon činí 3 W. Je vcelku malý, jeho průměr má 5 centimetrů. Přehrávat hudbu pak vydrží tři až pět hodin. Zakoupit jej můžete zde v akci za cenu 2,71 dolaru (v přepočtu asi 60 Kč).

 

Nakonec si pak můžete pořídit Bluetooth reproduktor do sprchy. Ten disponuje technologií Bluetooth 3.0 + EDR a jeho rozměry jsou 80 x 50 mm. Baterie o kapacitě 400 mAh mu dodá energii na 6 hodin přehrávání. Výhodou je pak také přísavka, díky níž můžete reproduktor připnout třeba na sklo. Za 4,29 dolaru, což je v přepočtu asi 100 Kč, se jedná o velmi zajímavou koupi. Kupujte zde.

Exit mobile version