Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Smart Platinum 7, Smart ultra 7 a Mi Max

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Novinky 33. týdne

V kategorii jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Vodafone Smart Platinum 7

Novinka od Vodafonu (recenze) byla nějakou dobu exkluzivně nabízena jen prostřednictvím eshopu operátora, ale již je k dispozici u běžných obchodníků. Ti se tak budou moci předhánět v nabídkách – nyní se liší jen v malých částkách.

Specifikace Vodafone Smart Platinum 7

Vodafone Smart ultra 7

To samé se týká modelu Smart ultra 7, který se dostal do obchodů teprve před dvěma dny. Bude hlavně lákat cenou a měl by uspokojit běžného zákazníka, který chce smartphone s větším displejem.

Specifikace Vodafone Smart ultra 7

Xiaomi Mi Max

Model Mi Max (recenze) není až tak velkou novinkou na našem trhu. Již v srpnu se objevily dvě verze, ale nyní přichází zlatá střední cesta nabízející úložiště o velikosti 32 GB.

Specifikace Xiaomi Mi Max

Zopo Color F5

Zopo není zas tak neznámou značkou na našem trhu. Převážně nabízí levnější zařízení a Color F5 není výjimkou. Za cenu pod 3 000 Kč dostanete HD displej a LTE. Pro školáky může tento smartphone dostačovat.

Specifikace Zopo Color F5

PRESTIGIO Multiphone 5509 Duo Muze K5

Prestigio se zřejmě vyžívá v označování smartphonů. Rozhodně jsme tu neměli něco s tak dlouhým pojmenováním. Oproti modelu Color F5 od Zopo jde v tomto případě o hůře vybavený smartphone. Na druhou stranu nabízí o něco větší kapacitu baterie.

Specifikace PRESTIGIO Multiphone 5509 Duo Muze K5

Exit mobile version