Dotekomanie.cz

Populární Xiaomi MI4C ve slevě [sponzorovaný článek]

Everbuying.net většinou zlevňuje výrobky, které mají velký úspěch. Jedná se i o tento případ, kdy je zlevněno zařízení Xiaomi MI4C.

Toto vydařené zařízení má velký 5palcový displej s fullHD displejem. Operační systém je Android 5.1 Lollipop, který by měl běžet plynule díky paměti RAM o velikost 3 GB. Uvnitř se skrývá baterie s vysokou kapacitou, konkrétně je to 3 000 mAh.

Velkým plusem u MI4C je procesor. Jedná se totiž o vysoce výkonný Qualcomm Snapdragon 808, který byl použit například u vlajkové lodi LG G4. Jeho jádra běží na frekvenci 1,44 GHz. Na přední straně se nachází fotoaparát s 5MPx rozlišením, hlavní senzor kamery na zadní straně má rozlišení 13 MPx.

Uživatel má k dispozici kapacitu celkem 32 GB. Vhod přijde podpora dvou SIM karet najednou.  Everbuying.net nabízí dvě verze zařízení. Jedna je s lepšími parametry a druhá levnější s 2 GB RAM a 16 GB úložištěm. Lépe vybavená varianta vyjde na 197 $ (4 700 Kč), slevový kód je XMI4CEB a druhá levnější pak na 122 $ (2 900 Kč), slevový kód MI4CEB.

Exit mobile version