Dotekomanie.cz

O2 dává bonus 400 Kč na nákup LTE mobilu, ale má to háček

Mobilní operátoři vyhledávají nejrůznější možnosti, jak nalákat zákazníky na své nabídky. Tentokrát zde máme kampaň, která se může zdát jako lákadlo na LTE připojení k internetu. O2 totiž nabízí několik zařízení se slevou 400 Kč, pokud si je pořídíte do konce září.

Samozřejmě to má jeden háček. Nejenže je nabídka omezená, ale musíte si k vybraným smartphonům také pořídit pojištění v hodnotě 49 nebo 99 Kč měsíčně. Navíc je nutné podepsat smlouvu o pojištění na 24 měsíců.

Pojištění se vztahuje na různé nahodilé situace, jako např.:

Jsou ale i situace, na které se pojištění nevztahuje. Jsou to třeba:

„Konec prázdnin je tradičně obdobím, kdy řada rodičů pořizuje školákům nový telefon. S Pojistkou na mobil se nemusí bát toho, že se dítěti nový telefon rozbije při pádu na chodník, nebo jim při chvíli nepozornosti zmizí z kapsy. Naše pojištění tyto nepříjemné události pomáhá vyřešit,“ popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2. Kromě pojištění nabízí O2 pro ochranu telefonu i řadu příslušenství, například ochranná skla na displej nebo kryty.

Kompletní specifikace pojištění najdete na oficiálních stránkách operátora. V současnosti se nabídka týká následujících zařízení:

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version