Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Mi Max, Moto G4 Plus, LG Stylus 2

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Novinky 29. a 30. týdne

V kategorii jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Moto G4 Plus

Do českých obchodů se dostává větší model z nové linie G4, konkrétně Moto G4 Plus. Pokud byste čekali vybavenější verzi, zklameme vás. Je nabízena varianta s 2 GB RAM.

Specifikace Moto G4 Plus

Moto G4

Moto G4 jste mohli zahlédnout v obchodech už minulý měsíc, ale došlo k malému restartu prodeje.

Specifikace Moto G4

Lenovo Vibe C2 Power

O modelu Lenovo Vibe C2 jste si u nás již mohli přečíst. Do českých obchodů se dostal poměrně nedávno a nyní přichází jeho vylepšená varianta Lenovo Vibe C2 Power. Ta nabízí 2GB RAM a láká na větší kapacitu baterie. Zbylé specifikace jsou takřka totožné.

Specifikace Lenovo Vibe C2 Power

Xiaomi Mi Max

Pokud hledáte velký smartphone s dobrou výbavou, mohli vás zaujmout model Xiaomi Mi Max. Nezapomnělo se na velkou baterii.

Specifikace Xiaomi Mi Max

Evolveo Strongphone Q5 LTE

Odolných smartphonů není na trhu příliš mnoho. A pokud se objeví, nejsou jejich specifikace nikterak zázračné. Výjimkou není ani Evolveo Strongphone Q5. Na druhou stranu nabízí velkou baterii a LTE konketivitu.

Specifikace Evolveo Strongphone Q5 LTE

ZOPO Color F2

Zopo je známo především díky svým levným smartphonům. To je případ i modelu Color F2. Bude lákat zejména ty, kteří chtějí velký displej a nízkou cenu.

Specifikace ZOPO Color F2

LG Stylus 2

V únoru jsme se dočkali představení smartphonů LG Stylus 2, který nabízí stylus. Občas se objevuje pod označením LG G4 Stylus 2, ale jedná se spíše o marketingové lákadlo prodejců. Ve skutečnosti se nemůže rovnat původnímu modelu LG G4.

Specifikace LG Stylus 2

ACER Liquid ZEST LTE Plus

Společnost Acer se očividně nebojí dlouhých názvů. Tento model se může pochlubit vskutku velkou baterií, byť ostatní specifikace nejsou nijak oslnivé. Na druhou stranu zde najdete moderní technologie ostření u zadního foťáku.

Specifikace ACER Liquid ZEST LTE Plus

Exit mobile version