Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy Note 7, ZUK Z2 Pro a UMI London

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Novinky 32. týdne

V kategorii jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Samsung Galaxy Note 7

Zpravidla jsme se dočkali několika variant jednoho zařízení od Samsungu. Tentokrát výrobce vsází na evropském trhu na jeden typ, který nabízí přímo 64 GB interního úložiště. Novinka není oficiálně v prodeji – zatím probíhají předobjednávky.

Specifikace Samsung Galaxy Note 7

UMI London

Pokud hledáte levný 5palcový smartphone třeba pro školáka, mohl by vás zaujmout model London od společnosti UMI. Sice u něj nenajdeme LTE, ale za tuto cenu se to dá předpokládat.

Specifikace UMI London

ZUK Z2 PRO

ZUK je relativně mladá značka, která spadá do portfólia společnosti Lenovo. Zaměřuje se na smartphony s dobrým poměrem ceny a výkonu. Tomu také odpovídá novinka ZUK Z2 Pro, která zaujme nejen specifikacemi, ale i cenou na našem trhu.

Specifikace ZUK Z2 PRO

Exit mobile version