Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #103 Call Recorder – nahrávejte hovory automaticky a komfortně

Pokud z jakéhokoliv důvodu potřebujete nahrávat telefonní hovory, pak vám dnes mohu zcela jistě doporučit aplikaci Call Recored, za kterou stojí skvalex, Uvádím autora aplikace, protože jich je v obchodě Google Play mnoho, a mohlo by tak dojít k nechtěné záměně.

Celá aplikace je v češtině, takže nebudete mít problém se orientovat. Proto, aby Call Recorder fungoval správně, je doporučován ROOT zařízení. To však není zcela nutné a většinou nahrávání funguje i na zařízeních bez ROOTu. Při prvním otevření vás aplikace provede nastavením. Aplikace je samostatná a automaticky rozpozná, zdali je vaše zařízení schopno hovory nahrávat.

Uživatelské rozhraní dodržuje Material design od společnosti Google. V levém panelu se nachází položky pro rychlejší procházení různých menu. Úvodní obrazovka ukazuje seznam nahrávek, u nich můžete provést klepnutím na tečky například smazání konkrétní nahrávky.

 

V nastavení se nachází mnoho možností, které můžete využít. Velmi důležitou součástí je možnost šifrování nahrávek, aby v případě ztráty zařízení nedošlo k úniku. Navíc si můžete zvolit i vlastní heslo pro otevření Call Recorderu.

 

 

Jestliže chcete, abyste měli nahrávky neustále u sebe, pak se dá zvolit možnost nahrávání do cloudového úložiště. K dispozici jsou služby Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, YAndex a další. Nahrávky se dají označovat jako oblíbené, což vám umožní lepší přehled u těch, které jsou pro vás důležité.

Call Recorder je dostupný pro operační systém Android. Jeho cena je poněkud vyšší, ale s čistým svědomím mohu říci, že jsou to dobře investované peníze. Doporučuji vyzkoušet, protože máte možnost si nechat vrátit peníze, pokud byste nebyli spokojeni.

Exit mobile version