Dotekomanie.cz

Chytré náramky za slušnou cenu [sponzorovaný článek]

Je léto a každým rokem se v tuto dobu objeví velmi mnoho nadšených sportovců. Ovšem pokrok je pokrok a konečně si můžeme začít i měřit, jak moc jsme aktivní. K tomu dopomáhají různé chytré nástroje, mezi něž patří hodinky, ale především náramky. Ty mají své výhody, jako například mnohem delší výdrž na jedno nabití a někomu i více vyhovuje mít menší zařízení na svém zápěstí.

AIWEAR M3S

Začneme nejlevnějším kusem. Ten stojí v přepočtu sotva 600 Kč a nabízí svému uživateli kompatibilitu s androidími zařízeními s verzí 4.3 a novější, nebo iOS 7.0 a vyšší. Připojení je řešeno skrze Bluetooth 4.0. Baterie má 60 mAh, nabíjení trvá 2 hodiny a výdrž na jedno nabití se pohybuje okolo týdne. Jako další funkce jsou nabízeny – krokoměr, spalování kalorií, měřič tepové frekvence nebo spánkový monitor. Kuprospěchu hovoří certifikace IP67 nebo možnost vybrat si barvu, v níž si náramek objednáte – modrá, tmavě modrá, šedá, zelená a růžová.

AIWEAR M3S si můžete pořídit v internetovém obchodu Gear Best již za 23,47 $ (~ 572 Kč).

SMA

Další model se pohybuje lehce nad hranicí 600 Kč. V rámci možností nabízí to samé. Ovšem znatelně se zvětšil displej, je zde podpora oznámení a bohužel je k dispozici pouze certifikace IP65. Nicméně je zařízení stále možno propojit skrze Bluetooth jak s androidím tak jablečným telefonem, nabízí větší baterii s kapacitou 90 mAh, jež má vydržet až 10 dnů a dokonce se dočkáme podpory českého jazyka.

SMA si můžete pořídit v internetovém obchodu Gear Best již od 25,99 $ (~ 633 Kč).

Xiaomi Mi Band 2

A nakonec se podíváme na nejdražší model, jehož cena je závislá i na jméně výrobce. Za necelých 850 Kč dostanete Mi Band 2 se snímačem tepové frekvence, malým displeje a senzorovým tlačítkem. Pásek je velmi příjemný na nošení a je možnost hlavní část zařízení z něj vyjmout. Prakticky se na malém displeji zobrazuje pár ikon s informacemi a to je vše. Zbytek zařídí oficiální aplikace, kde toho najdeme však mnohem více.

Xiaomi Mi Band 2 si můžete pořídit v internetovém obchodu Gear Best již od 34,59 $ (~ 842 Kč).

Exit mobile version