Dotekomanie.cz

Bluboo Maya Max – omezená sleva na pár dní [sponzorovaný článek]

Jestliže patříte do skupiny uživatelů, kteří mají rádi tzv. phablety a v brzké době si plánujete nějaký pořídit, pak byste měli zbystřit. Everbuying.net spustil slevovou akci na telefon s opravdu velkou uhlopříčkou. Jedná se o mobilní zařízení s 6palcovým displejem.

Mobilní telefon Bluboo Maya Max s novější verzí operačního systému Android vám přinese všechny vychytávky, které jsou v dnešní době in. Kovové tělo zaručuje dobrý dojem. Na zadní straně se nachází čtečka otisku prstu, se kterou bude odemykání velmi rychlé. Přední stranu si zabírá displej s 6 palci. Jeho rozlišení se dostalo na HD. Po okrajích je sklo displeje zahnuto 2.5D technologií.

Uvnitř se nachází výkonný procesor MediaTek MTK6750 s osmi jádry. Ta jsou taktována na frekvenci 1,5 GHz. K tomu budete mít k dispozici 3 GB RAM a 32GB kapacitu úložiště pro vaše soubory. Využívat můžete i paměťové microSD karty o velikosti až 64 GB.

Zadní fotoaparát má 13MPx rozlišení, přední senzor má 5 MPx. Nechybí ani podpora GPS. Výhodou je možnost využívání dvou SIM karet naráz a podpora LTE pásem v České republice.

V Everbuying vás vyjde Bluboo Maya Max na 139 $ (3 300 Kč). Akci naleznete zde.

Exit mobile version