Dotekomanie.cz

Výkonné novinky se slevou u TinyDeal.com [sponzorovaný článek]

Internetový obchod TinyDeal.com zařadil do své nabídky několik nových smartphonů, která lákají na velice dobré specifikace. Samotný obchod pak k výkonným telefonům přidává slevu v řádu několika desítek procent, což potencionální zájemce jistě zaujme. Dnes si představíme telefony Lenovo K80M, HOMTOM HT10 a Doogee X5 Max Pro.

Lenovo K80M

Tento telefon zaujme zejména poměrem cena/výkon. V jeho nitru pracuje čtyřjádrový procesor Intel Z3560, dále pak 4 GB paměť RAM, 64GB úložiště a k tomu všemu dodává energii 4000mAh baterie. Displej je 5,5palcový s FullHD rozlišením, což je skvělá kombinace zaručující jemný obraz.

Potěšit by Lenovo mohlo i ty jedince, kteří rádi fotí telefonem. Na zádech se totiž nachází kvalitní 13MPx senzor s autofokusem doplněný o přisvětlovací LED diodu, která pomůže při horším osvětlení. Pro selfie poslouží 5MPx přední kamerka. Zájemci mohou telefon zakoupit na této stránce, a to za 3 405 korun, přičemž poštovné je zdarma.

HOMTOM HT10

Pro opravdu náročné uživatele nabízí TinyDeal novinku s názvem HOMTOM HT10. Procesorem je desetijádrový MediaTek Helio X20, operační paměť má 4 GB a úložiště nabízí 32 GB. Není ale problém rozšířit jej o dalších až 128 GB. S takovouto výbavou nebude žádná hra či aplikace problémová a plynulý běh je takřka zaručen.

Fotoaparát také nezklame, jelikož jeho rozlišení činí 21 MPx a lze s ním pořizovat perfektní snímky v úchvatné kvalitě. Vpředu má kamerka 8 MPx a vedle ní se nachází ještě jeden zajímavý senzor, a to čtečka oční duhovky. Systém je pak nejnovější Android 6.0 Marshmallow. Zakoupit lze zde a cena v předprodeji činí 6 081 korun.

Doogee X5 Max Pro

Poslední dnešní novinkou je Doogee X5 Max Pro. Ten disponuje pětipalcovým displejem, 2 GB operační paměti, 16GB úložištěm a hlavním lákadlem zde bude zřejmě baterie o kapacitě 4000 mAh. Nabízí minimálně dvoudenní výdrž. Procesor je MediaTek MTK6737, telefon podporuje dual SIM a pro oba sloty také 4G sítě.

Sám výrobce láká také na minimalistický a symetrický design, kterému dominuje kovový obvodový rámeček a matná plastová záda, na nichž se kromě 8MPx fotoaparátu nachází ještě čtečka otisků prstů s 360° snímáním. Pokud máte o tento model zájem, pak je na TinyDeal k dispozici za 2 067 korun.

Exit mobile version