Dotekomanie.cz

TV boxy se slevovými kupóny [sponzorovaný článek]

Multimediální krabičky pod vaší televizi jsou dnes již pomalu nezbytností, pokud vaše televize není „chytrá“. Dnes si tak představíme dvě taková zařízení, která vynikají dokonce i podporou přehrávání obsahu ve vysokém rozlišení 4K. Navíc vám k nim přihodíme nějaké ty slevové kupóny.

Jedná se o dvě zařízení s názvem Docooler M9S-PRO, která jsou téměř identická, každé má ale trochu odlišnou konfiguraci. Uvnitř obou tepe procesor Amlogic S905X, který obsahuje čtyři jádra Cortex A53 na frekvenci 2 GHz. Operační paměť se liší, jeden má kapacitu 2 GB a druhý rovné 3 GB. Vnitřní úložiště má pak 16 GB nebo 32 GB.

 

Do zařízení však můžete vložit paměťovou kartu microSD, případně jsou k dispozici čtyři plnohodnotné USB porty pro připojení třeba flash úložiště. Z konektivity se na zadní straně ukrývá HDMI 2.0, konektor pro připojení k internetu RJ45 a 3,5 mm audio jack. Samozřejmostí je však podpora WiFi 802.11b/g/n a Bluetooth 4.0. Operačním systémem je Android ve verzi 5.1. Potěší také podpora XBMC, DLNA a Miracast.

Docooler M9S-PRO s 2 GB RAM a 16 GB úložištěm kupujte zde za cenu 36,77 euro.

Verzi s 3 GB RAM, 32 GB úložištěm a podporou 3D kupujte zde za cenu 54,67 euro.

Po zadání kupónu YFJTVBOX získáte ještě 5 euro slevu.

Exit mobile version