Dotekomanie.cz

Tipy na příslušenství – obaly na iPhony [sponzorovaný článek]

Dnes se v dalším dílu tipů na příslušenství podíváme na obaly na iPhony. Konkrétně na modely 5/5s/SE a také 6/6s. Když se porozhlédnete po nabídce českých obchodů, většina obalů tam stojí nemalé částky. Pokud si však obal objednáte přímo z nějakého eshopu jako například dnes uvedený CNDirect.com, vyjde vás to mnohem levněji.

Začneme obaly na iPhone 5, iPhone 5s a iPhone SE. První obal je vyroben ze silikonu a imituje klasickou kazetu. Jeho barva je žlutá a dokáže také velmi dobře ochránit i při pádu na zem. Kupujte zde za pouhých 1,23 dolaru (v přepočtu asi 30 Kč).

 

Další obal je pro ty z vás, kteří by si chtěli připadat bohatí. Jedná se vlastně o kovový rámeček opět pro iPhone 5/5s/SE. Na výběr máte ze čtyř barev – černá, stříbrná, zlatá a růžově zlatá. Cena činí 4,78 dolaru, což je v přepočtu asi 100 Kč. Kupujte zde.

Světle modrý obal vyrobený z tvrdého plastu pro vyšší odolnost je opět určen pro iPhony 5/5s/SE. Jeho povrch je lesklý. V balení s ním navíc dostanete také ochranou fólii na displej. Váží pak 20 gramů. Kupujte zde za 3,07 dolaru (v přepočtu asi 75 Kč).

Další obal je již pro iPhone 6 či iPhone 6s (úhlopříčka 4,7 palce). Jedná se o klasický poloprůhledný obal z plastu. Je však dostupný v několika barvách a to ve žluté, bílé, fialové, růžové, zelené, modré a černé. Potěší také svoji tloušťkou pouhých 0,7 mm. Kupujte zde za pouhých 0,98 dolaru (v přepočtu asi 20 Kč).

Na závěr tu máme obal z hliníku pro iPhony 6/6s. Jedná se o kovový rámeček, který vám udělá iPhone trochu méně kulatý. Vybrat si opět můžete z několika barev – zlaté, stříbrné, černé, červené nebo modré. Kupujte zde za 7,90 dolaru (v přepočtu asi 180 Kč).

  

Další obaly můžete nalézt zde.

Exit mobile version