Samsung oficiálně uvedl Galaxy J2 Pro

Samsung oficiálně uvedl Galaxy J2 Pro
2016-07-27T07:40:49+02:00
• 27. 7. 2016

Společnost Samsung pokračuje v chrlení nových zařízení a tentokrát se na svět dostal model Galaxy J2 s přívlastkem Pro. Jestliže hardwarové prvky u telefonu Galaxy J2 (2016) nejsou pro vás dostatečně uspokojivé, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní novinku Galaxy J2 Pro. Zařízení od jihokorejského výrobce sice vychází ze staronového předchůdce, ale vylepšení si vysloužily dva vnitřní prvky ku prospěchu uživatelů.

Galaxy J2 Pro

Nový Galaxy J2 Pro získal 5palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů. O výkon se stará čtyřjádrový procesor (1,5 GHz) SC8830 od Spreadtrum a 2GB operační paměť RAM. Případní majitelé mohou využít 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty jen do výše 32 GB. Dále v konstrukci o tloušťce 8 mm je ukrytá 2 600mAh baterie a dva sloty pro SIM kartu.

V zadní části zaujal místo 8megapixelový fotoaparát s LED bleskem, kdežto přední panel doplňuje 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Softwarovou stránku zaštiťuje Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow, jehož součástí jsou navíc speciální režimy Turbo Speed Technology a S Bike. Z barevných provedení budou k dispozici tři varianty (černá, stříbrná, zlatá). Prodejní cena se pohybuje okolo 150 dolarů (tj. cca 3 688 Kč).

Zdroj: newzars.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat