Dotekomanie.cz

Moto X 2016 v benchmarku GFXBench?

S příchodem Moto Z se předpokládalo, že se tímto ukončuje řada Moto X, ale záhy jsme se dozvěděli od zastoupení společnosti, že původní top modelová řada nebude jen tak ukončena. Z vyjádření by se dalo odvodit, že Moto Z je spíše experimentální řadou nabízející technologické novinky. Nevěděli jsme, jestli bude nějaký následovník minulé top linie, ale nyní se ukazují náznaky chystaného smartphonu Moto X 2016.

Moto X série 2015

První záznam o Moto X 2016 se objevil v Geekbench v dubnu, ale mnoho neprozrazoval. Nyní se ukazuje další, konkrétně v GFXBech, kde jsou již k vidění nějaké specifikace. Ty poukazují na společné kořeny s Moto Z Force.

Údajné specifikace Moto X 2016

I v tomto chudém přehledu se dozvídáme o poměrně zajímavé novince. Ta poukazuje na existenci dvou foťáků na zadní straně. Zatímco jiné společnosti spíše volí menší rozlišení a případně i stejný počet megapixelů, tak v tomto případě zde máme dva senzory s vysokým rozlišením.

Koncept Moto X (2016)

Novinka je vedena pod označením XT1650. Budeme si muset počkat na další úniky a náznaky potvrzující existenci. Nelze odhadovat, kdy a jestli se dočkáme další generace Moto X. Pokud by došlo na uvedení, dá se předpokládat, že Moto X nenabídne moduly, které jsou k dispozici u řady Moto Z.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version